Specialist in trekhaken

Gaat u binnenkort op vakantie of wilt u met de elektrische fietsen weg en heeft u nog geen trekhaak?  Bij Auto Service Venderbosch in Halle kunt u terecht voor het monteren van een trekhaak onder uw auto. Gaat het om een personenauto of bedrijfswagen, bij ons is dat geen enkel probleem.

Bij de aankoop van een trekhaak heeft u de keuze uit een vaste of een afneembare trekhaak. Voor sommige auto’s is er ook nog een wegklapbare trekhaak beschikbaar. De vaste trekhaak is het meest voorkomend. Het is de eenvoudigste en tevens de voordeligste oplossing en wordt voornamelijk gekozen als de trekhaak veelvoudig wordt gebruikt.

De afneembare trekhaak is optisch gezien het mooiste onder uw auto. Deze trekhaak is te demonteren en achter in uw auto te leggen wanneer u hem niet nodig hebt. Aan de achterzijde van de auto is dan in de meeste gevallen niks wanneer de trekhaak gedemonteerd is. In sommige gevallen is een afneembare trekhaak noodzakelijk omdat bijvoorbeeld de kogel van de trekhaak voor de kentekenplaat komt, dat is wettelijk gezien niet toegestaan. Ook kan het zijn dat de parkeersensoren aanwezig zijn. De parkeersensoren kunnen de trekhaak dan als obstakel zien waardoor de functionaliteit van het systeem verloren gaat.

Wegklapbare trekhaken worden niet voor alle auto’s gemaakt. Wanneer dit wel het geval is kan dit worden aangegeven wanneer u een offerte opvraagt. De wegklapbare trekhaken worden over het algemeen geleverd en gemonteerd aan auto’s uit een hoger segment. Deze trekhaak wordt niet volledig gedemonteerd, alleen wordt deze achter de bumper weg geklapt zodat het niet zichtbaar is.

Offerte

Vul onderstaand formulier in of stuur uw kenteken en gewenste trekhaak snel naar werkplaats@venderbosch.nl. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.