Diagnose

Bosch KTS 670 Diagnose computer

Dankzij Bosch bieden wij u een van de modernste testapparaten voor de professionele werkplaats aan, de ultramoderne stuurdoosdiagnosetestapparaat voor de controle van de elektronica. De KTS 670.

De KTS670 diagnosetoestel van Bosch zijn samen met de ESI[tronic]-software de perfecte combinatie van hard- en software voor een efficiënte foutanalyse op uw auto. Ze laten een snelle en gekwalificeerde reparatie toe en zorgen zo voor een hoge klantentevredenheid.

Samen met ESI[tronic] is de KTS 670 het professionele diagnosesysteem voor auto’s in de werkplaats en ook tijdens proefritten !!

Opel TECH 1 en 2

Voor het inlezen van Opel auto’s beschikken wij over het Opel TECH 1 en 2 diagnose apparaat. Hiermee kunnen wij simpel en snel de juiste diagnose stellen bij uw auto.

VAG-COM

VAG-COM is een professioneel diagnosesysteem en onmisbaar voor garagebedrijven die geregeld werken aan Volkswagen, Audi, Seat of Skoda. VAG-COM is het eerste aftermarkettool dat volledig compatibel is met alle VAG-modellen. Dus ook de nieuwe CAN-BUS gebaseerde modellen. Het heeft dezelfde mogelijkheden als de VAG-tester 5051/5052.
Bovendien kunnen verschillende merken EU-voertuigen worden uitgelezen met de generieke OBD-II functie. (benzine vanaf 2001, diesel vanaf 2004)