Private Lease

Wat is Private Lease?

Het privé leasen of private leasen van een auto betekent dat je een bepaalde periode een maandbedrag betaalt voor het gebruik van een auto. Alle kosten die je normaal bij een auto hebt zoals de wegenbelasting, pechhulp, reparatie, onderhoud, banden en verzekering zijn bij dit maandbedrag inbegrepen.

Je betaalt naast het maandbedrag alleen nog de brandstof en eventuele boetes die je rijdt. Bij het aflopen van je leasecontract lever je de auto in en kun je weer een nieuwe auto leasen. Een soort telefoon abonnement dus, maar dan voor je auto.

Het aanbod van merken en modellen voor Privé Lease wordt steeds verder uitgebreid en een groot aantal van onze private lease modellen zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar. Tevens kunt u kiezen uit verschillende opties looptijden en kilometrages.

 

Bekijk het aanbod
Wat is er inbegrepen in mijn Private Lease contract?
  • Rente en Afschrijving
  • Banden
  • Pechhulp
  • Vervangend vervoer
  • Onderhoud
  • Wegenbelasting
  • All-Risk Verzekering
  • Min. 12.000 km per jaar rijden

Eigenlijk is alles inbegrepen, behalve de brandstof en eventuele boetes. Je wilt natuurlijk geen verrassingen achteraf!

Zakelijke lease

Bij Auto Service Venderbosch kunt u op allerlei verschillende manieren uw auto zakelijk leasen. Lease uw zakelijke auto of bedrijfswagen met Operational lease of Financial lease. Zoals hierboven beschreven is privé lease ook mogelijk.

Operational Lease

Nooit meer achterom hoeven kijken: dát is de simpel gezegd Operational lease. Bij Auto Service Venderbosch verzorgen wij de Operational lease. Oftewel: wij regelen alles voor uw auto en nemen zoveel mogelijk werk uit handen.

Financial Lease

Deze leasevorm is een vorm van financiering. U leent geld bij de leasemaatschappij voor de auto met als doel hiervan eigenaar te worden. Bij Financial lease spreidt u de betaling van de verkoopprijs over een aantal jaren, vermeerderd met rentekosten. Deze leasevorm is gezien de fiscale voordelen (zoals BTW-teruggave, afschrijving en investeringsaftrek) aantrekkelijk voor startende ondernemers. U heeft de mogelijkheid uw eigen bedrijfsauto te rijden en het vermogen binnen de onderneming te behouden.