Private lease: alles goed geregeld, zorgeloos rijden!

Wat is Private Lease?

Het privé leasen of private leasen van een auto betekent dat je een bepaalde periode een maandbedrag betaalt voor het gebruik van een auto. Alle kosten die je normaal bij een auto hebt zoals de wegenbelasting, pechhulp, reparatie, onderhoud, banden en verzekering zijn bij dit maandbedrag inbegrepen.

Je betaalt naast het maandbedrag alleen nog de brandstof en eventuele boetes die je rijdt. Bij het aflopen van je leasecontract lever je de auto in en kun je weer een nieuwe auto leasen. Een soort telefoon-abonnement dus, maar dan voor je auto.

Het aanbod van merken en modellen voor Privé Lease wordt steeds verder uitgebreid en een groot aantal van onze private lease modellen zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar. Tevens kunt u kiezen uit verschillende opties looptijden en kilometrages.

Bekijk het aanbod

Wat is er inbegrepen in mijn Private Lease contract?

  • Onderhoud, banden & reparaties

De keuze door wie je het onderhoud aan je private leaseauto laat uitvoeren is geheel aan jou. De enige voorwaarde is dat het een officiële merkdealer van het betreffende merk moet zijn. Wij nemen de kosten voor onze rekening.

  • Pechhulp in binnen- en buitenland

In binnen- en buitenland word je snel weer op weg geholpen met onze pechhulp service.

  • Allrisk verzekering

Alle private lease contracten van DirectLease worden afgesloten inclusief een allrisk autoverzekering. Je betaalt enkel een eigen risico indien de schade niet te verhalen is op een andere partij. Het Casco eigen risico voor schade aan jouw eigen auto is €300,- per schade.

  • 12.000 km/jaar rijden

Je kunt voor het maandelijkse leasebedrag 12.000 kilometer per jaar rijden. Je kan privé lease kilometers simpel, goedkoop en vooral onbeperkt bijkopen. Alle meer gereden kilometers kosten niet meer dan een paar centen en worden jaarlijks verrekend. Let op: de meerprijs van de kilometers verschilt per auto.

  • Vervangend vervoer na 72 uur

Wanneer je door reparatie of onderhoud niet over jouw auto kunt beschikken, krijg jij na 72 uur vervangend vervoer. Deze kosten worden door ons vergoed.

  • Wegenbelasting