Het Bedrijf

Auto Venderbosch Totaal Service BV is meer dan 40 jaar geleden opgezet door Dhr. G. Venderbosch.

Dhr. Venderbosch is toen begonnen met Vauxhall (wat later overging in Opel) waar hij jaren dealer van is geweest. Na 25 jaar Opel dealer te zijn geweest is het bedrijf overgegaan naar zoon Mike Venderbosch en zijn compagnon Roel Schuurman, en hebben zij zich gespecialiseerd in een bedrijf dat alle automerken zowel nieuw als gebruikt levert. Vanaf deze tijd zijn wij erg hard bezig om het bedrijf te laten groeien in alle facetten.

Wij zijn naast autospecialist hèt adres voor alarmen, banden, uitlaten, trekhaken, telecom, carhifi, navigatiesystemen, autostyling, radardetectie, dakdragers (bagageboxen), sneeuwkettingen en alle aanverwante producten. Wij staan ook garant voor montage door 5 vakbekwame monteurs, die geen nee kennen en altijd op zoek gaan naar een passende oplossing.

BOVAG-LIDMAATSCHAP:

Auto Venderbosch Totaal Service BV werkt geheel volgens de normen die door de Bovag gesteld zijn en is al geruime tijd officieel ABA-lid.

NAP-erkenning:

Auto Venderbosch Totaal Service BV verkoopt iedere occasion van meer dan euro 4500,- met Nationale Auto Pas (km-echtheidscertificaat).

APK-erkenning:

Auto Venderbosch Totaal Service BV bezit de APK-erkenning en beschikt over 3 gediplomeerde APK-keurmeesters!

SCM-erkenning:

Auto Venderbosch Totaal Service BV is gecertificeerd inbouwstation voor inbouw van alarminstallaties en startonderbrekers.

STEK-erkenning:

Auto Venderbosch Totaal Service BV is door STEK gecertificeerd als inbouw- en servicestation voor airco-installaties.

AUDATEX:

Auto Venderbosch Totaal Service BV maakt gebruik van Audatex-schade- calculatiesysteem.