Auto Service Venderbosch is genomineerd voor de titel ‘Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar 2018-2019’!
Een vakjury heeft Auto Service Venderbosch uit Halle geselecteerd als een van de tien kanshebbers op de titel ‘Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar 2018-2019’. De verkiezing, op initiatief van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven, wordt dit jaar voor de twaalfde keer georganiseerd.

De vakjury heeft de tien kanshebbers geselecteerd uit autobedrijven die zichzelf hadden aangemeld of werden voorgedragen door BOVAG en BOVAG-partners. Luuk Hendriksen van Auto Service Venderbosch is erg blij met de nominatie: ‘Wij zijn trots op ons fantastische bedrijf in de Achterhoek. Tevens is dit een geweldige bevestiging voor ons team; het harde werken wordt erkend!  Wij hopen binnenkort natuurlijk in de finale te staan, voorlopig genieten we van onze plek bij de tien allerbeste onafhankelijke autobedrijven van Nederland!’

Route naar de finale

De tien genomineerde bedrijven worden aan de tand gevoeld door een onafhankelijke keuringsinstantie en ze krijgen de komende tijd bezoek van mysteryshoppers. Daarna bepaalt de vakjury welke drie autobedrijven een plek in de finale verdienen, die plaatsvindt op 9 oktober 2018 tijdens het BOVAG Jaarcongres.