Ster in de ruit

Het ziet er niet direct ernstig uit en er lijkt niet zoveel aan de hand, maar een zo’n kleine beschadiging kan al snel veranderen in een flinke barst. Dit komt doordat de voorruit van een auto deel uitmaakt van de zelfdragende carrosserie.

Genoeg redenen dus om tijdig te repareren. Als de beschadiging niet groter is dan een 2 euro muntstuk kan de ruit meestal gerepareerd worden. En het helpt natuurlijk wanneer u het plekje afdekt, dit kan ook gewoon met een stukje tape.

De reparatie wordt uitgevoerd met speciaal gereedschap dat hars injecteert. Dit gebeurt door speciaal opgeleideautoschadeherstellers, vakmensen dus. Tot slot wordt de plek afgedekt met een “finish hars” en met ultra violet licht gedroogd. Op die manier ontstaat er een perfecte reparatie, ook al omdat wij er de voorkeur aan geven de reparatie uit te voeren in onze werkplaats onder droge, normale omstandigheden.

Daarnaast regelen wij de administratieve afhandeling met uw verzekeraar. Bij all-risk, en WA casco (soms ook WA plus) is voor u de reparatie gratis!

Genoeg reden dus om de ruit snel te laten repareren!

Scheur in de ruit

Is uw ruit gescheurd, de reparatieplek te groot of precies in het gezichtsveld?

Dan is het veiliger de ruit vakkundig te laten vervangen. Ook daarvoor bent u bij ons aan het goede adres.
De ruit zal er niet uitvliegen of net zo als ” gewoon ” glas in stukjes kapot gaan, maar het is wel verstandig om spoedig contact op te nemen met ons.

Ook hierbij regelen wij de administratieve afhandeling met uw verzekeraar.
Bij All-Risk, en WA casco (soms ook WA plus) betaald u maar de helft van uw eigen risico.